Asker og Bærum Afasiforening

Noen som vet noe om hva du opplever? – Snakk med Asker og Bærums egne likepersoner

Afasiforbundet i Norge har i flere år jobbet for likepersonsarbeidet. En likeperson er en person som enten selv har afasi eller er nær pårørende til en person med afasi. Det vil si- det er mennesker som vet hva det betyr å leve med afasi – på gode og mindre gode dager.

Likepersoner i afasiforeningen har gjennomført kursing. De er derfor ekstra godt forberedt til å prate med deg eller møte deg – om du er ny afasirammet eller har levd med det en stund. Eller prate med deg som er pårørende. De kan lytte, dele erfaringer og gi tips om hvor man kan finne mer informasjon.

Asker og Bærum afasiforening er glad for at vi nå har våre egne likepersoner:

Hanne Pedersen og Greta Fredriksen.

Begge to er pårørende til sine ektefeller med afasi og har mangeårig erfaring.

Ta gjerne kontakt med dem for en prat

Hanne (til venstre i bildet) telefon: 97 57 87 85

Greta (til høyre i bildet) telefon: 909 67 929.

print

Legg igjen en kommentar