Asker og Bærum Afasiforening

Noen som vet noe om hva du opplever? – Snakk med Asker og Bærums egne likepersoner

Afasiforbundet i Norge har i flere år jobbet for likepersonsarbeidet. En likeperson er en person som enten selv har afasi eller er nær pårørende til en person med afasi. Det vil si- det er mennesker som vet hva det betyr å leve med afasi – på gode og mindre gode dager.

Likepersoner i afasiforeningen har gjennomført kursing. De er derfor ekstra godt forberedt til å prate med deg eller møte deg – om du er ny afasirammet eller har levd med det en stund. Eller prate med deg som er pårørende. De kan lytte, dele erfaringer og gi tips om hvor man kan finne mer informasjon.

Vi takker Greta Fredriksen for sin langårige innsats som likeperson.

Har du behov å snakke med noen, ta kontakt med likeperson Hanne Pedersen.

Hanne er pårørende til sine ektefelle med afasi og har mangeårig erfaring.

Hanne (til venstre i bildet) telefon: 97 57 87 85

print

Legg igjen en kommentar