Asker og Bærum Afasiforening

Referat tidligere sangkveld

Vise- og allsangkveld –  høsten 2016

 Asker og Bærum Afasiforening inviterte medlemmene til vise- og allsangkveld.  Vi oppfordret dem til å ta med familie og venner til å synge, tralle eller bare lytte.

Vi hadde invitert visesangerne Vivi-Lill Holter og Reidar Steffensen til å underholde og lede allsang.  Begge er dyktige sangere og har et lunt og inkluderende vesen.  De hadde med seg mange gode og kjente viser og sanger, og fikk med seg forsamlingen til å delta.

Det ble en hyggelig kveld med full stue på Granly.  Vi serverte kaffe med hjemmebakte kaker.  Vi hadde loddsalg med mange medbragte gevinster.  Alle som ikke var så heldige å vinne, fikk Afasiforbundets refleksbånd som trøstepremie (dette var forøvrig den internasjonale refleksdagen).  Stemningen var god, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger.  Det vurderes å ta en reprise på denne type arrangement om ikke alt for lenge.

print

Legg igjen en kommentar